Közlekedj környezetkímélően kerékpáron!

        

    Az SzK IM felhívására 2017. június 12-től 16-ig tart a ,,Közlekedj környezetkímélően kerékpáron!" elnevezésű kampány, melybe iskolánk is bekapcsolódik. A felhívás lényege az, hogy a megnevezett napokon kerékpárral, esetleg más nem motoros két kerekes járművel gyere iskolába. Szerdán (14-én) az első óra előtt és alatt osztályok szerinti közös  biciklis fényképezkedés lesz az iskolaudvaron. Az a tanuló, aki bekapcsolódik a kampányba, 1 darab P. Sagan kártyát kap, mellyel 1 alkalommal kiválthatja a tanév végéig bármenyik tantárgyból kapott rossz érdemjegyét. A felmentő kártya a kilépő dolgozatok eredményeinek törlésére nem vonatkozik.

            Az iskolába kerékpárral érkező tanulók számát osztályonként minden nap Ing. Hegedüs H. tanító néni számolja össze.

Mgr. Jurás Lívia, isk. ig.

____________________________________________________________________________

Tablók viadala: peredi és komáromi győzelem

 

A szakmai zsűri is meghozta a döntését a Tablók viadala idei kiírásában. A peredi tabló letisztult, modern, játékos és kreatív. Minden kép más, és mégis hasonló. Közönségszavazáson 2., a szakmai zsűri döntése alapján 1. helyezést ért el a peredi tabló. Gratulálunk!  :)

 
 

____________________________________________________________________________

 

 

A Peredi Magyar Tanítási Nyelvű Alapiskola tanulója, Kolár Roxana, lány létére a vágsellyei korosztályos focicsapat egyik legjobb játékosa. Roxi, gratulálunk!! :)

____________________________________________________________________________

  

  Értékelte az INEKO társadalom kutató intézet az iskolánkat. A rangsorolásban több fontos tényező mellett az 5. és 9. osztályos tanulók teszteltetését is alapul vették a 2015/2016-os tanévben. Az Új Szó 2016. szept. 9-én közzétett írásából is kitűnik, hogy iskolánk jól teljesített. Ezt a tényt megerősítették a Nyitrai Járási Hivatal Oktatási osztálya 2016. szept. 13-án megtartott értekezletén, melyen ismertették a 9. osztályos tanulók teszteltetésével kapcsolatban a legjobban és legrosszabbul teljesítő alapiskolákat a Nyitrai kerületben és azon felül a kerület járásaiban.

    Az iskolánkon folyó eredményes oktató-nevelő munkát igazolják az eredményeink, mely szerint:

magyar nyelv és irodalom tantárgyból iskolánk kerületi szinten 1. helyen és a Vágsellyei járás iskolái között is az 1. helyen végzett,

szlovák nyelv és szlovák irodalom tantárgyból kerületi szinten 4. helyen, járási szinten 1. helyen végzett,

matematikából a Vágsellyei járás alapiskolái között a 2. legjobban teljesítő iskola a miénk.

 

Az Új szó közleménye megtalálható a következő címen:

 

Az INEKO által készített felmérésben az iskolánk helyezése megtekinthető az alábbi címen (regisztáció szükséges): 

 

Iskolánk adatlapja az INEKO oldalán (regisztráció szükséges):